Qui som?

Productes

Serveis

addicionals

Contacte

Almendras Martí va néixer el 1998 com una empresa familiar de petites dimensions però amb gran visió de futur.

Amb el pas dels anys, la nostra decidida aposta per una acurada selecció de la millor matèria primera, la implantació de rigorosos controls de qualitat, la contínua formació del nostre personal, així com la constant innovació tecnològica per millorar el processament de les ametlles, han donat com a resultat que avui siguem un referent nacional com una de les empreses que lideren el sector.

Especialistes en el món de l'ametlla

Cobrim amb rapidesa les demandes dels nostres clients amb l'envasat i paletitzat desitjat, a punt per al seu transport nacional o internacional, gràcies als nostres innovadors sistemes de preneteja, esclofollada, seleccionat, repelat, calibrat i envasat, adaptant-nos a les necessitats del client.

Controlem la traçabilitat del producte des de les zones de producció, per garantir la millor qualitat possible d'un producte saludable i natural.

Repartim salut pel món

El nostre lema "Health for the World" (Salut per al Món) respon exactament a la filosofia de la nostra feina: oferir el millor producte possible, sa i natural.

Per això comptem amb la confiança dels mercats més exigents. Exportem ametlles als principals països del món.

Oferim diferents acabats adaptats a les necessitats del client

Ametlla llargueta natural i repelada.

Ametlla marcona natural i repelada.

Ametlla comú natural i repelada.

Palets d'ametlla.

Làmines d'ametlla.

Granet d'ametlla.

Farina d'ametlla.

Ametlla d'agricultura ecològica, natural i repelada.

La qualitat és el nostre objectiu

Ametlles Martí disposa de la certificació ecològica del CCPAE que garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l'agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

La producció agrària ecològica, anomenada també biològica o orgànica, és un sistema de producció i elaboració de productes agraris naturals. L'objectiu principal és l'obtenció d'aliments de màxima qualitat.

Palets d'ametlla

Làmines d'ametlla

Granet d'ametlla

Formats de presentació

• Bosses de plàstic: de 500 gr i 1.000 gr

• Caixes a granel: de 5 kg, 10 kg, 12,5 kg i 25 kg

• Sacs a granel: de 25 Kg

• Big bags: 1.000 Kg

Farina d'ametlla

Alta tecnologia,

garantia de qualitat

Ametlles Martí realitza un esforç important en la constant formació del seu personal però sobretot, en aplicar la més avançada tecnologia en els processos de preneteja, esclofollada, seleccionat, repelat i el calibratge de les ametlles.

Per a això, treballem amb les marques líders en maquinària especialitzada, com INSORT amb la tecnologia òptica SHERLOCK AIR d'alta precisió, que garanteix un producte de màxima qualitat, uniforme i net, a punt per a ser comercialitzat de la manera més saludable i natural.

Compromesos

amb el medi ambient

Tot s'aprofita en el processament de la fruita seca. En el nostre afany per establir uns protocols mediambientals sostenibles, la closca d'ametlla s'ha mostrat com un combustible d'altíssimes prestacions per a biomassa per la seva alta combustibilitat, baixa generació de cendres i elevat poder calorífic, molt per sobre d'altres productes, com l'os d'oliva o el pellet.

Així mateix, la pell verda de la closca i la pell que s'extreu en el repelat de l'ametlla també s'aprofiten com a aliment del bestiar oví.

Oferim tota la minva que generem a granel.

Ametlles Martí li ofereix un servei integral que abasta diferents aspectes al voltant del món de l'ametlla.

Ens encarreguem de diferents tràmits per sol·licitar certificacions, ajudes, assessoria tècnica i tota mena de gestions administratives.

Les seves ametlles estan en bones mans.


Assessoria tècnica en la gestió de plantacions.

Ajuts econòmics a l'explotació i al maquinària especialitzada.

Certificació i tramitació d'ajuts a la fruita seca (PAC o DUN).

Servei de compra i transport d'ametlles.

Gestions administratives relacionades amb l'activitat agrària.

Pol. Industrial de Maials

Partida Bassa Bona, s/n

T +34 973 130 642 / +34 973 130 031

F +34 973 130 569

25179 Maials (Lleida) SPAIN

info@almendrasmarti.com

Política de privacitat

Política de cookies

CAST

CAT

ENG